Despedidas

Despedides al Delta de l’Ebre

Al Parc Deltaventur concentrem moltes i diverses activitats que faran de la despedida o comiat una vivència per recordar-la, conta en nosaltres per donar-te aquella experiència que estàs buscant per la teva festa.

rutes kayak

Despedides al Delta de l’Ebre

Si estàs buscant una bona solució integral al teu problema, nosaltres la tenim, t’oferim diversos packs que s’ajustaran a les necessitats del vostre grup per aquest dia tant important, deixa en les nostres mans el teu entreteniment i no et defraudarem. Si tens o vols alguna variacio dels packs, no duptes en comentar-ho.

  • tiro con arco
  • rutes kayak
  • quad ebre
  • Multi aventura acuática
  • Soft Paintball
  • Multi aventura
  • Multi aventura

A Deltaventur us proporcionarem totes les activitats d’entreteniment que la despedida o comiat necessiten, amb les garanties de dels nombrosos anys d’experiència al sector, farem de la vostra celebració una experiència extrema d’aventures que no podreu oblidar mai!

Pots escollir qualsevol dels packs que oferim amb o sense pernoctació, o si prefereixes modificar algun pack afegir o canviar activitats també pots. Gaudeix també dels serveis de restauració al Parc Deltaventur amb el nostre extens catàleg d’activitats a les Terres de l’Ebre, allotjament i altres serveis com la contractació de transport o espectacles privats per totes les nostres ofertes.

Despedides al Delta de l’Ebre

 Tenim un gran ventall d’activitats per triar, amb menjars i mes serveis.

Activitats tan aquatiques com terrestres, tambe poden ser realitzades al “Parc”, com fora d’ell, totes les opcions son valides i podeu montar la vostra despedida al vostre gust.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *